Cornisa Orac Decor C200

In stoc

999.999,00 RON

Cornisa Orac Decor C200 este unul dintre cele mai populare profile. Un clasic atemporal.


Profilele Orac Decor sunt foarte versatile, fiind usor de manevrat si de montat. Ele sunt fabricate din material de cea mai buna calitate, cum ar fi Purotouch® (polimer de inalta calitate) si Duropolymer® (polimer de inalta densitate).


De la plinte si scafe de lumina indirecta, pana la profile multifunctionale si cornise, solutiile noastre sunt functionale, decorative si adaptabile oricarui proiect.


Dimensiuni: 200 x 6.5 x 5.7 cm

Detalii

Cornisa Orac Decor C200

Colectia de profile Luxxus ocupa o pozitie exclusivista in tot brandul Orac Decor® intrucat contine o selectie unica de creatii luxoase de profile si accesorii decorative.

Este o gama completa ce promoveaza un concept total de adevarat stil, de la cornise si plinte, pana la scafe de lumina indirecta si furnituri pentru usi, toate cu acel ceva foarte deosebit.

Puteti obtine o trecere eleganta de la perete la tavan cu cornisele Orac Decor® care sunt disponibile in numeroase modele pentru a se potrivi tuturor gusturilor si stilurilor si asigura o tranzitie frumoasa de la perete la tavan, cu un efect vizual interesant.

Dar asta nu este tot: elementele nu sunt doar decorative, ci ascund, de asemenea, imperfecțiunile și fisurile. Sunt profile cu un dublu avantaj.


Detalii tehnice

Inaltime6.5 cm
Latime5.7 cm
Lungime200 cm
Rmin (flex)1.6 m

Mai multe informatii

Producator profileOrac Decor
Material profilePUROTOUCH®
Colectie profileLuxxus, ORAC Flex