Cum comand

 

Comenzi telefonice

Puteti comanda telefonic de Luni pana Vineri intre orele 10.00 - 17.00.
Comandati telefonic la numarul: 0727 744 292.

Comenzi telefonice

Toate comenzile telefonice vor fi confirmate printr-un email de catre colegii nostri.

 

Informatii suplimentare: non-stop

Pentru a cere o oferta sau informatii suplimentare despre produse puteti folosi formularul din pagina de contact

Formular contact
 

Cereri de oferta: non-stop

Cauta produsul dorit folosind campul special de cautare

Cauta produs
 

sau navigand prin meniu direct in categoriile de produse care te intereseaza.

Navigare meniu
 

Cauta produsul care te intereseaza si intra pe pagina acestuia

Alege produsul
 

Apasa butonul Cere o oferta pentru a aparea formularul de contact

Cere o oferta
 

Completeaza formularul cu datele necesare si apoi apasa butonul Cere o oferta pentru a trimite mesajul.

Formular cerere de oferta
 
 
 
 

Transport si livrare

 

Termenul de livrare pentru produsele de pe stoc este de maxim 3 (trei) zile lucratoare calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Termenul de livrare pentru produsele care nu se afla pe stoc este de maxim 15 (cincisprezece) zile lucratoare calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

In Bucuresti transportul este asigurat de catre noi fara niciun cost suplimentar pentru dvs. In alte orase se face contra cost prin curierat rapid folosind orice firma de curierat doriti. In cazul proiectelor unde suntem prezenti pentru manopera (de ex. seminee) transportul este de regula asigurat de noi.

In cazul produselor expediate prin curier raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare.

 
 
 

Politica de retur

 

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de pe www.pisika.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenul de 14 zile calendaristice prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:

  • pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;
  • pentru servicii, din ziua încheierii contractului;

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 14 zile calendaristice se adreseaza doar clientilor persoane fizice care au achizitionat produse online de pe site-ul www.pisika.ro.

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conform Ordonantei nr. 34/2014 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 34/2014, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

  • contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 14 zile calendaristice;
  • contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
  • contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
  • contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;
  • contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
  • contracte de servicii de pariuri sau loterii;

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.pisika.ro.