Despre Pisika

 
Despre noi - Solutii

Pisika este o companie specializata in design interior si exterior. Oferim solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare pentru resedinte private cat si pentru spatii publice – hoteluri, restaurante, cluburi, cafenele.

Comercializam si montam seminee care functioneaza cu combustibil lemnos, gazos, bioetanol sau electrice, coșuri de fum ceramice sau din inox, inserturi de focare pentru seminee, sobe. De asemenea, oferim servicii complete de coserit – avem personal atestat si instruit de ASFOCH – Asociatia Hornarilor, Constructorilor de cosuri de fum si seminee.

Suntem specializati in consultanta si comercializare tapet si profile decorative. Tesatura si materialele folosite sunt variate, avem produse din matase, mica (mineral), vinil sau fototapet, iar tesaturile sunt simple, in relief sau cu urzeala. Asiguram adeziv special pentru montajul profilelor si a tapetului.

De asemenea, comercializam parchet masiv (parchet stejar, parchet merbau, parchet doussie, parchet iroko, parchet teak, parchet industrial etc), parchet din lemn stratificat, scari, pardoseli de exterior (deck) si lambriuri. Obiectivul nostru este ca fiecare proiect implementat sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Oferim, livram si montam toate produsele si serviciile noastre in toata tara.

 

Produsele noastre

 
  • Profile decorative
  • Tapet & Fototapet
  • Adezivi tapet & Profile decorative
  • Seminee
  • Focare & Inserturi
  • Cosuri de fum
  • Servicii de coserit
  • Piscine

Servicii

 
Despre noi - Servicii

Servicii de consultanta

Unul dintre specialistii nostri se poate deplasa la cerere pentru a va oferi solutii tehnice concrete. Evaluarile sunt contra cost si, in mod normal, aceste servicii se scad din costul final al proiectului daca alegeti sa colaborati cu noi.

Vanzare

Toate produsule expuse pe site sunt de vanzare. Cereti o oferta pentru a va face o idee despre costurile asociate proiectului dvs si pentru a obtine o solutie completa (servicii de evaluare, costuri totale, montaj, livrare).

Montaj

Avem echipe profesioniste specializate in montajul produselor pe care le comercializam, si nu numai.

Reparatii & reconditionari

In masura in care starea materialelor si a produselor permite, va ajutam cu mare placere.